" Fornøyde kunder gjennom 33 år "

      

   

   

 

Strømsheim Bygg AS

Flatholmvegen 7                   6002 ÅLESUND
Org. nr.:          912 444 759

Telefon :         462 80 166


E-post :
post@stromsheimbygg.no

 

 

Velkommen

Strømsheim Bygg AS er et lokalt byggmesterfirma med tilhørlighet i Ålesund. Firmaet ble etablert i 1984 som Brødr. Strømsheim, og vi har bygget stort og smått i Ålesund i 33 år. Vi er ca. 25 ansatte og omsatte i 2016 for vel. 35 mill.

Med vår faglige kompetanse, våre dyktige medarbeidere, våre seriøse leverandører og vår økonomiske soliditet, så er våre kunder garantert trygghet i og i tiden etter byggeprossessen.

Vi tar på oss de fleste typer tømrerarbeid (både stort og smått) og setter kvalitet og fagkunnskap i fokus. Våre ansatte er høyt kvalifiserte fagfolk og kan løse de aller fleste oppgaver innen vårt fag. Våre hovedoppgaver er nybygg, tilbygg og rehabilitering av både næringsbygg og boliger. Eneboligene vi setter opp er i all hovedsak arkitekttegnet. Vi tar også på oss totalprosjekter der tømrerarbeidet utgjør en vesentlig del.  Kundemassen vår er både stat, kommune, borettslag, private og næring.

Vi er godkjent opplæringsbedrift og er tilknyttet ByggOpp Møre & Romsdal (Opplæringskontoret for bygg- og anleggsteknikk M&R). Vi har til enhver tid 2 lærlinger hos oss for opplæring slik at vi skal kunne bringe gode håndverkstradisjoner videre.Les mer